26/08/2024
Uus hooaeg toob uusi kursusi ja mitmeid projekte

Eesti Koorijuhtide Liidu uus hooaeg toob mitmeid uusi projekte aitamaks Eestis tegutsevate koorijuhtide töötingimuste parandamist ning järelkasvu teket. 

 

Koorijuhtide Liidu hooaeg 2024/2025 toob endaga kaasa suuri ja olulisi teemasid, neist peamine on tuua nii tööandjate kui ka koorijuhtide enda tähelepanu palga- ja töötingimustele. Oleme alates eelmise hooaja lõpust koostöös Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsiga kokku pannud juhendajate peamisi murekohti, kuid otsinud ka lahendusi, toetudes just neile positiivsetele näidetele, koolijuhtidele, omavalitsustele, kes on leidnud vahendeid ning võimalusi oma kollektiivijuhtide toetamiseks. 

 

Oleme planeerinud kohtumisi nii omavalitsuste- kui ka koolijuhtidega, et tuua rohkem tähelepanu koorijuhtide ametile ja selle iseloomule. Selgitada töömahtu, ettevalmistusaega ning lisategevusi. Ja sealjuures võimalusi, kuidas oma kollektiivijuhti abistada ning tähele panna. Hoia silm peal meie kodulehel ja sotsiaalmeedia kanalitel ning hoiame Sind kursis. 

 

Eelmise hooaja lõppu jäid meenutama 6 edukat kursusust koorijuhtidele üle terve Eesti, millest võttis osa kokku 70 koorijuhti. Oleme sellel hooajal planeerinud koorijuhtidele kokku 7 kursust, millest koguni 5 keskenduvad laulupeo repertuaarile. Registreerimine on juba avatud, rohkem infot saad meie kodulehelt: VAATA KURSUSI

 

Head koorijuhid, loodan et koos saame veel rohkem tehtud kui siiani. Liitu Eesti Koorijuhtide Liiduga ning aita meil seista koorijuhtimise ameti eest. 

 

Eesti Koorijuhtide Liit